Skönviks varmbad

Öppettider

Period

Hösten 2017 öppnar varmbadet den 4 september. Normal tidsperiod är från skolstart ca 20 aug till midsommar ca 23 juni.

Tid

Egenträning erbjuds mån-fre kl. 12-16. Vattengymnastik med ledare erbjuds på tisdagar kl.14, 15 och onsdagar kl. 14. Möjlighet att hyra varmbadet finns vardagar kl. 08-12, 16-20 och lör-sön kl. 10-16.

Målgrupper

Privatpersoner, föreningar, företag mm.

Vid den allmänna öppettiden för egenträning mån-fre kl. 12-16 och vid vattengymnastiken med ledare ska alla boka tid.

Vid uthyrestiderna mån-fre kl. 08-12, 16-20 och lör-sön kl.10-16 finns möjlighet att hyra bassängen till egen verksamhet under eget ansvar.

Bokning

Vid egenträning på den allmänna öppettiden så behöver man göra en bokning för att vara säker på att få plats i bassängen. Maxantalet vid egenträning är 10 personer som samtidigt vistas i bassängen. Bokning kan göras här. Bokningar utanför den allmänna öppettiden för egen verksamhet görs på websidan: www2.sater.se/bokning/ Det går också bra att boka genom att kontakta Skönvikshallens reception på telefon nr 0225-553 11.

Avgifter

Enkelbiljett kostar 60: -, 10-kort 600: -, timhyran är 600: -.

Betalning

All betalning sker vid Skönvikshallens reception. Det går bra att betala med kort eller kontant. Kassakvittot gäller som biljett vid enkelbesök och 10-kortet tas med och stämplas av personalen på plats vid varmbadet.

Kontrakt

När man hyr varmbadet ska ett kontrakt undertecknas av hyresgästen. I kontraktet framgår vilket ansvar och vilka regler man som hyresgäst har att förhålla sig till. Kontraktet finns vid Skönvikshallens reception.

Regler

Trivsel och säkerhetsregler finns synligt anslagna inne vid varmbadet. Reglerna finns också bilagda i hyreskontraktet.

Säkerhet

Livräddningskunnig personal finns på plats vid varmbadet under den allmänna öppettiden. Vid hyra på övrig tid så ansvarar hyresgästen själv för säkerheten i och runt bassängen. Livboj och hjärtstartare finns.

Utrustning

Träningsredskap som hantlar och flythjälpmedel finns tillgängligt och får användas av bad och hyresgäster. Liksom en musikanläggning med radio och cd-spelare.

Kontakt

Varmbadets verksamhet organiseras under Skönvikshallen. Vid frågor kontakta receptionen på tel. 0225-553 11